Meer info

Links

Interview

Dit is een Engelstalig interview met Serge Prengel van The Focusing Institute over het Focussen met kinderen I really need some support! Een in het Engels gepubliceerd artikel in TIFI newsletter, over de sessie van Rex, een jongen die ‘echt steun’ nodig heeft!

DVD en film

In december 2011 heeft Nada Lou een Engelstalige DVD geproduceerd, n.a.v. mijn workshop in Montreal, Canada. De methodiek wordt stap voor stap uitgelegd, met vele voorbeelden en twee live sessies met kinderen. Je kunt deze dubbel-DVD bij mij bestellen voor € 59,- (+ portokosten). Daarnaast zijn er ook twee introductiefilmpjes Children Focusing ** being seriously playful en Children Focusing ** Felt Sense van mij over de KinderFocus-methodiek.

In februari 2013 ben ik samen met Mary Jennings (uit Ierland) en Gerry Conway (uit Engeland) naar de Gazastrook gegaan voor een Kinderfocustraining. Van die training is een filmpje gemaakt.

Boek

Er zijn vele boeken over het Focussen, maar De kunst van Luisteren van Erik Verliefde en Marta Stapert gaat specifiek over het Focussen met kinderen. Je kunt dit bij mij bestellen of bij de stichting KinderFocussen

Foto’s

Onderstaande foto’s geven een impressie van cursussen en trainingen.

Kleurenband 625x10